PSD | D. Coarnă: Am mai identificat o problemă la Căscioarele. N-o plătește că el e de la PNL

PSD | D. Coarnă: Am mai identificat o problemă la Căscioarele. N-o plătește că el e de la PNL

Deputatul PSD, Dumitru Coarnă susține că la Căscioarele, fostul primar liberal s-ar face responsabil de derularea, în timpul mandatului său, a unor fapte de natură penală. Concret, ar fi permis concesionarului, Cristi Iorga, fost candidat PNL pentru Parlamentul României la alegerile din decembrie 2020, să nu achite redevența rezultată din utilizarea a 65 de hectare luciu de apă, datoria fiind estimată la peste 10 miliarde de lei vechi.

“Am mai identificat o problemă la Căscioarele. Contract de concesiune 65 de hectare apă, baltă piscicolă. Iorga, un nume predestinat, cel de la PNL, are datorie către Primărie. Nu-şi achită contractul, nu-şi achită concesiunea de un milion şi ceva de lei noi către locuitorii comunei Căscioarele. Nu vrea să plătească. Adică e de rea credinţă. Am vorbit cu dl. primar, l-am rugat să-mi extragă toate clauzele contractuale să vedem dacă există posibilitatea rezilierii unilaterale, dar cu notificare şi în instanţă. Dar pe mine mă deranjează atitudinea publică. Tu foloseşti un bun public, al celor din Căscioarele cu nişte obligaţii contractuale. Are o redevenţă de plată, lunar. Nu, n-o plăteşte că el e de la PNL. Sunt vreo 10 miliarde de lei acum în evidenţele Primăriei Căscioarele. Iorga Cristian, ca să nu zică că e Iorga Marian, că ăştia sunt predestinaţi la infracţiuni, în general vorbind. Avem un primar destoinic, un primar nou, ţin în permanenţă legătura cu el. Cel de dinainte era PNL. E un soi mare de infracţiune acolo. Sunt multe soiuri de infracţiuni. Dacă nu câştigam alegerile la Căscioarele nu ştia nimeni de datoria aceasta. Vedeţi? Faptul că PSD a câştigat Primăria din Căscioarele.... Eu mă oblig că voi gestiona juridic această problemă. Am vorbit cu dl. preşedinte al Consiliului Judeţean, am vorbit cu primarii din zonă, o să gestionez, o să-i consiliez juridic, o să merg personal în zonă şi o să încerc să aşezăm lucrurile pe făgaşul normal. Comunitatea pierde nişte bani pe un bun public, al comunităţii locale. a declarat deputatul social-democrat la finalul conferinței de presă, desfășurată joi la sediul PSD Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.