PSD / Cr. Sefer: Vreau ca transportul pe Dunăre, în condiții de siguranță pe tot parcursul anului, să devină o prioritate

PSD / Cr. Sefer: Vreau ca transportul pe Dunăre, în condiții de siguranță pe tot parcursul anului, să devină o prioritate

Deputatul Cristian Sefer, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie și-a arătat îngrijorarea față de modul cum decurge transportul pe Dunăre, susținând prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe pagina personală de Facebook ca va propune adoptarea unei legi care să reglementeze un program de dezvoltare a transportului pe fluvial care trece prin numai puțin de 4 capitale europene..

“Vreau ca transportul pe Dunăre, în condiții de siguranță pe tot parcursul anului, să devină o prioritate. Voi propune adoptarea unei legi care să reglementeze un program de dezvoltare a transportului pe Dunăre. Vorbim la momentul de față despre un blocaj complet în ceea ce privește transportul fluvial pe timp de iarnă și de lipsa unei viziuni care poate reduce decalajul dintre volumul de mărfuri tranzitat pe porturile dunărene și cel tranzitat pe cele pe Rin.

Această situație este inacceptabilă în contextul în care România poate fi un pilon important în privința rutelor maritime care leagă Marea Neagră de Marea Nordului, referitor la cea mai scurtă rută navigabilă reprezentată de coridorul de transport Constanța-Rotterdam. Este imperios necesar să asigurăm siguranța transportului pe Dunăre pe tot parcursul anului. Trebuie să găsim soluții pentru modernizarea spărgătoarelor de gheață existente și achiziționarea unora noi.” A scris pe Facebook Cristian Sefer.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.