PSD / Competiţie încinsă pentru preşedinţia filialei judeţene

Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi va avea loc, foarte probabil, pe 20 mai. Până la această oră şi-au manifestat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte, deţinută acum interimar de subscretarul de stat din MTS, Ciprian Pandea, deputatul Iulian Iacomi şi consilierul judeţean, Sorin Vrăjitoru. Ultimul şi-a anunţat intenţia de a candida joi, la Radovanu, acolo unde conducerea partidului s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii partidului.

Deputatul Iacomi mizează în această competiţie pe o parte din nucleul vechii conduceri avându-l de partea sa pe fostul preşedinte executiv, Ion Samoilă. În prezent, consilier judeţean, Samoilă a demisionat de la conducerea filialei judeţene în octombrie anul trecut nemulţumit de modul în care conducerea centrală a stabilit lista de candidaţi pentru parlamentare. „Motivez această demisie prin modul cum a fost stabilită lista la alegerile parlamentare fără să se ţină cont de propunerile făcute de organizaţia judeţeană în Comitetul Executiv Judeţean. În aceste condiţii nu pot să-mi asum un eventual eşec în aceste alegeri (...), lista neavând susţinerea organizaţiei judeţene" a fost text demisiei depuse de Samoilă. În decembrie, PSD a repurtat un succes fulminant învingând la scor PNL-ul condus de Filipescu.

Tot în echipa de susţinători a lui Iacomi se află şi primarul localităţii Fundeni, Gheorghiţă Cărtuşanu.

Vicepreşedinte al partidului, Sorin Vrăjitoru a candidat în decembrie pe lista de deputaţi ratând pentru vreo 2000 de voturi mandatul de deputat.

Celor doi menţionaţi mai sus li se va adăuga şi actualul preşedinte interimar, Ciprian Pandea care se bucură de susţinerea conducerii centrale a partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.