PSD | Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak”

PSD | Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak”

PSD susţine pe pagina proprie de Facebook că premierul Florin Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit "cât de tare i-a minţit el pe români" când "a umflat din pix" valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În opinia social – democraților, România a bifat un record nedorit, beneficiind din partea guvernării PNL de “cel mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB”.

“Premierul-Datorie Cîțu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a mințit el pe români când a umflat din pix valoarea finanțărilor acordate economiei pentru a depăși criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîțu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puțin decât vecinii săi!

Degeaba vrea Cîțu să răstălmăcească scrisoarea CE și să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak” (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîțu)! Nu le pasă deloc de țară!

Azi, șeful politic al lui Cîțu continuă modelul ”totul pentru noi, nimic pentru români”, cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!

Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.

Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.

Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.

La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîțu-cîțu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!”, se arată în mesajul postat vineri pe rețeaua Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.