PSD | Ciolacu: Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!

PSD | Ciolacu: Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a scris marți pe pagina personală de Facebook că singurul obiectiv al coaliției de guvernare, catalogată simbolic CDR2.0, îl reprezintă împărțirea tuturor funcțiilor, inclusiv ale celor din învățământ pentru a satisface clientela de partid.

"Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS. Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze! a scris pe Facebook Ciolacu care a concluzionat “Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.