PSD | Ce face acest guvern al Austerității este o rușine națională fără precedent

PSD | Ce face acest guvern al Austerității este o rușine națională fără precedent

Partidul Social Democrat critică dur Guvernul condus de Florin Cîțu, susținând printr-o postare pe Facebook că “Ce face acest guvern al Austerității este o rușine națională fără precedent”, după ce a tăiat bani de la Sănătate. “În cea mai cruntă perioadă de pandemie, guvernul Cîțu taie cu inconștiență și cinism bani din bugetul Sănătății. Sunt cu 2,6 miliarde de lei mai puțin în bugetele ministerului și al CNAS, față de cât s-a cheltuit anul trecut. Degeaba încearcă guvernul Sărăciei să facă din negru, alb. Să amestece la grămadă bugetele naționale cu cele locale pentru a-i ieși scamatoria așa-zisei majorări. Nu ține!

Ce face acest guvern al Austerității este o rușine națională fără precedent. Nicăieri în lume personalul medical nu a fost silit să iasă-n stradă, în plină pandemie, pentru a-și apăra drepturile, așa cum se întâmplă acum în România. S-a ajuns până acolo încât guvernul Cîțu refuză să acorde drepturile legale cuvenite urmașilor celor aproape 100 de cadre medicale căzute la datorie în lupta cu COVID!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

planulluicitusanatate

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.