PSD Călărași / V. Iliuță: Trebuie să-i felicităm pe călărășeni, să le mulțumim pentru votul dat pe 6 decembrie!

PSD Călărași / V. Iliuță: Trebuie să-i felicităm pe călărășeni, să le mulțumim pentru votul dat pe 6 decembrie!

PSD Călărași a câștigat și alegerile parlamentare, la nivel de județ, așa cum s-a întâmplat și la locale, pe 27 septembrie, confirmând astfel că este cea mai apreciată organizație politică locală. Președintele Vasile iliuță a mulțumit luni călărășenilor pentru votul dat candidaților susținuți de PSD Călărași subliniind că împreună cu viitorii parlamentari social – democrați județul Călărași să beneficieze de noi proiecte de dezvoltare. “În primul rând trebuie să-i felicităm pe călărășeni, să le mulțumim pentru votul dat pe 6 decembrie. Ieri, în urma votului am devenit partidul câștigător în județul Călărași. Suntem câștigători și la nivel național și pentru toate astea se cuvine să le mulțumim cetățenilor acestui județ. Suntem azi în postura de a spune că avem două mandate de deputat și unul de senator. E vorba de domnii Dumitru Coarnă și Constantin Bîrcă, respectiv Nicușor Cionoiu a spus Iliuță care a continuat “A fost o campanie destul de grea. Am venit după o campanie la fel de dificilă de la locale, ne-am trezit brusc în precampanie și apoi campania de la parlamentare dar cu toate acestea echipa PSD călărași a demoinstrat că poate, că e învingătoare iar acest câștig de la Călărași nu e unul întâmplător, ci unul muncit care ne conferă responsabilități. Iar cea mai mare e aceea de a continua proiectele începute la Călărași și împreună cu parlamentarii aleși suntem o echipă mai puternică, mai determinată să continuăm ce am început dar să aducem și mai multe proiecte pe care să le punem în aplicare cu sprijinul parlamentarilor noștri.

Și la nivelul municipiului reședință de județ, PSD s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor călărășenilor. Liderul organizației municipale, primarul, Marius Dulce, a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată social – democraților pe 6 decembrie. “În primul rând, vreau să mulțumesc călărășenilor pentru că ieri, de Sf. Nicolae, s-au desprins de famiilor lor preț de câteva zeci de minute ca să meargă la vot. Pentru asta îi respect, le sunt dator și împreună cu CJ Călărași dar și cu colegii noștri parlamentari, cu siguranță vom face lucruri și mai bune pentru Călărașia spus Dulce care a conchis “S-aveți încredere în noi!

Viitorul deputat, Constantin Bîrcă apreciază că votul obținut duminică e unul onorant dar în egală măsură și extrem de responsabil, obiectivul său și al echipei din care face parte fiind realizarea tuturor promisiunilor făcute în această perioadă. “Vreau să vă mulțumesc dragi călărășeni pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Vreau să vă spun că acest vot mă onorează dar în același timp mă și obligă să fac tot ceea ce împreună cu colegii mei am promis și anume să reușim să aducem fonduri europene la Călărași și să facem ca viața concetățenilor noștri să fie mai bună. Sigur, rezultatul pe care l-am obținut la alegerile parlamentare a demonstrat încă o dată că suntem o echipă puternică. Practic, am reconfirmat votul pe care l-am luat la alegerile locale. Vă mulțumesc tuturor, sper s-aveți încredere în noi, vom face tot ce am promis a afirmat Bîrcă.

Noul senator al PSD Călărași, Nicușor Cionoiu a declarat că victoria obținută duminică se datorează în foarte mare măsură căîlărășenilor pe care i-a asigurat de toată susținerea sa din Senat. “Victoria de ieri a PSD este victoria călărășenilor. Totodată, vreau să le mulțumesc tuturor călărășenilor care au ieșit la vot. Înainte de toate să vă gândiți că această victorie se datorează unei echipe. Sunt membru proaspăt al PSD dar mă bucur că fac parte din această echipă. În același timp îmi dau seama că tot ce am promis noi trebuie să înfăptuim. I-asigur pe călărășeni că noi, cei care vom pleca în Parlament, împreună cu cei care vor rămâne aici, cei de la Consiliul Județean și Primăria Călărași, vom face tot ce ne stă în putință pentru realizarea acestor promisiuni. S-aveți încredere în noi pentru că înainte de toate să știți că n-am folosit vorbe goale și ne dorim cu toții ca această schimbare pe care am evocat-o în campania electorală, va prinde contur. Am terminat acum cu campania, haideți să trecem la fapte! Haideți să muncim! Vă mulțumesc încă o dată că ați participat la vot!a susținut Nicușor Cionoiu.

Nu în cele din urmă secretarul executiv al PSD Călărași, Ion Samoilă, vicepreședinte al CJ Călărași a salutat victoria obținută duminică de PSD atât la nivel local cât și național, susținând că succesul se datorează tuturor colegilor săi care au înțeles cnecesitatea “fuziunii” cu echipa Iliuță, proces demarat încă din primăvara acestui an. “Vreau să felicit întreaga organizație pentru toată munca depusă. Din mai și până ieri, întreaga organizație a fost mobilizată. Vreau să-I felicit pe colegii mei care au înțeles în urmă cu ceva vreme să facem această alianța, fuziune, spuneți-I cum vreți, cu dl președinte Iliuță care a înțeles să vină spre PSD cu o serie de primari. Ne-am situate la alegerile locale în poziția de câștigători, clasându-ne și pe locul 5 la nivel national. Am reconfirmat la aceste alegeri parlamentare chiar dacă înjtr-o situație dificilă ne-am mobilizat electoratul și am demonstrate că ce s-a întâmplat la locale n-a fost întâmplător. Suntem și vom fi pe primul loc în județul Călărași!” a declarat Samoilă care a conchis “Încă o dată felicitări celor care vor obține peste câteva zile mandatele, sper din toată inima să se bată pentru Călărași, să nu uite proimisiunile făcute în campanie și să dea Bunul Dumnezeu să fim și în situația de a face Guvernul ca să ducem la îndeplinire toate promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală.

Potrivit propriei numărători paralele, PSD Călărași a obținut 45,3% din voturile valabil exprimate de călărășeni (34.006 voturi.) la Camera Deputaților, respectiv 44,3% la Senat (32.894 voturi).

La nivel județean, numărul voturilor valabil exprimate a fost de 77.612, prezența la vot fiind de 31,44%. Au votat pe listele permanente 69448 de călărășeni iar pe listele suplime3ntare, 6.757 de cetățeni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.