PSD Călărași / V. Iliuță: Scorul pe care vi-l propun este de 65%

PSD Călărași / V. Iliuță: Scorul pe care vi-l propun este de 65%

Președintele interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat astăzi în cadrul unei ședințe de lucru a Comitetului Executiv Județean al partidului că la parlamentarele din 6 decembrie, social-democrații călărășeni și-au propus să câștige alegerile cu un procent de 65%, însemnând 3 mandate de deputat și unul de senator sau 2 de deputați și tot atâtea de senatori, unul la redistribuire. Astăzi v-am adus cea mai bună echipă. Oameni care apără interesele sindicale, care activează cu succes în mediul economic călărășean, oameni devotați învățământului, oameni cu expertiză politică, economică în ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene. Echipa noastră reprezintă un viitor mai bun pentru călărășeni. Cred că tărie că vom scoate un rezultat cum n-a mai fost scos de PSD la Călărași în ultimii 20 de ani. Scorul pe care vi-l propun este de 65%. Adică 3 mandate de deputat și unul de senator sau 2 de deputați și 2 de senatori, unul în urma redistribuirii. Putem să luptăm cu succes, avem potențial, am încredere în dvs. Putem câștiga alegerile parlamentare la un scor remarcabil iar PSD Călărași să devină o organizație de top a partidului, la nivel naționala declarat Iliuță în fața colegilor săi.

Pentru alegerile din 6 decembrie, la Senat prima poziție revine omului de afaceri, Nicușor Cionoiu, pe 2 situându-se directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. La supleanți figurează prof. Corina Diaconu.

Pe primul loc la Camera Deputaților se află Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, el fiind urmat de Constantin Bîrcă, fost director adjunct în cadrul APIA. Pe locurile 3 și 4 figurează deputații Cristian Sefer și Sorin Vrăjitoru. Pe lista de supleanți figurează consilierii județeni, Laura Munteanu și Darie Gruiță.

Tot astăzi au fost depuse la sediul BEJ și listele cu candidați.

psd21octombrie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.