PSD Călărași | V. Iliuță: De la 1 septembrie, vom demara sondajele de opinie

PSD Călărași | V. Iliuță: De la 1 septembrie, vom demara sondajele de opinie

Liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat joi că din toamnă conducerea partidului va demara o serie de sondaje în localitățile conduse de primari PNL și PP-usl (orașul Budești), în vederea identificării celor mai buni candidați pentru funcțiile de primari și consilieri locali în perspectiva derulării alegerilor locale în 2024.

De o “evaluare” internă nu vor scăpa nici primarii în funcție ori parlamentarii partidului, anunță Iliuță. Decizia a fost luată în cadrul ședinței BPJ, desfășurată la finele lunii mai la Ciocănești.

„Vrem să facem o evaluare, în urma căreia să ne dăm seama dacă aceşti consilieri, primari şi parlamentari şi-au făcut datoria faţă de cetăţeni, dacă s-au implicat în comunitate. Vom face o evaluare a organizațiilor iar de la 1 septembrie vom demara sondajele de opinie pe baza cărora vom desemna cei mai buni candidaţi în localităţile în care suntem, astăzi, în competiţie cu PNL, dar şi cu PP-USL, la Budeşti, aici fiind vorba despre partidul care a ocupat un scaun de primar. (...) Noi, ca organizație, trebuie să decidem cine va fi în faţa cetăţeanului pentru a cere votul, așa că trebuie să aducem cele mai bune cadre politice din organizaţia judeţeană şi organizaţia locală, astfel încât să îndeplinim așteptările cetățenilor. Candidații trebuie să se aplece asupra problemelor pe care le au cetăţenii judeţului Călăraşi", a declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.