PSD Călărași | Sondaje pentru identificarea celor mai buni candidați

PSD Călărași | Sondaje pentru identificarea celor mai buni candidați

PSD Călărași demarează din această toamnă o amplă campanie de identificare a celor mai buni candidați pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor prin inițierea de sondaje nu doar la nivelul localităților care nu sunt conduse de primari social-democrați. Sunt vizate și organizațiile locale care dau primarii dar rezultatele muncii lor nu sunt pe măsura așteptărilor cetățenilor.

”Vom face sondaje în cadrul organizației. Vom lua fiecare orrganizație în parte acolo unde nu avem primari și vom face și anumite verificări acolo unde avem primari iar semnalele nu sunt tocmai pozitive. Cred că vom face și anumite schimbări la nivelul organizațiilor.”, a declarat recent președintele Vasile Iliuță care a făcut referire și la colegii săi care doresc să se înscrie în competiția internă pentru funcțiile de parlamentar sau de ales local (primari, consilieri locali) și județean (vicepreședinți, consilieri județeni). ”Îmi doresc ca până la finalul lunii septembrie să se înscrie în competiție cei care doresc o funcție aleasă politic ori să se mențină în funcții. Dacă pentru funcțiile în care au fost aleși, în Raportul de activitate pe care-l vor prezenta în fața Biroului Permanent Județean, nu are o activitate care să-l reconfirme în funcție atunci e clar că putem să ne gândim la alți candidați pentru funcțiile de parlamentarsau de aleși locali.”, a conchis Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.