PSD Călărași | Samoilă, reconfirmat în funcția de secretar executiv!

PSD Călărași | Samoilă, reconfirmat în funcția de secretar executiv!

Ion Samoilă, unul din cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Călărași, își păstrează funcția de secretar executiv al organizației județene PSD Călărași. Decizia, anunțată de președintele Vasile Iliuță, a fost luată vineri în cadrul primului Consiliu Politic al partidului, desfășurat după conferința de alegeri de la mijlocul lunii septembrie.

În plus, s-a mai hotărât ca primarul localității Gurbănești, Sandu Manea să devină liderul Ligii Aleșilor Locali PSD Călărași.

“Prima întâlnire a Biroului Politic Județean, urmată de primul Consiliu Politic al PSD Călărași, după conferința de alegeri, au avut loc vineri, 4 noiembrie.

Împreună cu colegii mei l-am reconfirmat, prin vot, pe Ion Samoilă - secretar executiv al organizației, pregătind apoi, în maximum două săptămâni, alegerea primarului comunei Gurbănești, Sandu Manea, în fruntea Ligii Aleșilor Locali.

Doi camarazi politici pe care ne bazăm și în care investim încredere în competițiile și acțiunile viitoare.”, se arată în mesajul postat de Iliuță pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.