PSD Călărași, pe locul 11 la nivel național

PSD Călărași, pe locul 11 la nivel național

Într-un clasament intern al Partidului Social Democrat, realizat la nivel național, pe baza rezultatelor obținute la localele din 9 iunie, organizația județeană Călărași s-a clasat pe locul 11. Topul este dominat de Galați, Buzău, Olt, Dolj, cu rezultate estimate la peste 60%.

“Ca și organizație județeană ne situăm pe locul 11 la nivel național. Pe primele locuri sunt Galațiul cu 62%, Buzăul, Oltul, Doljul. Și eu am vrut să obținem 60% dar nu s-a putut. A fost o competiție totuși. Sunt pierderi pe care ni le asumăm. Nu credeam că pierdem la Budețti, Curcani, Roseți. La fel, Cuza Vodă, Dichiseni, Sohatu, unde am văzut o implicare a fermierilor de acolo. Sunt pierderi care au influențat până la urmă procentul final.”, a declarat Iliuță, în cadrul conferinței de presă desfășurate miercuri la sediul organizației județene.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.