PSD Călăraşi: Nume grele, excluse!

PSD Călăraşi: Nume grele, excluse!

În PSD Călăraşi a început curăţenia. Reuniţi vineri într-o şedinţă de lucru a BPJ, social – democraţii au decis, printre altele, şi excluderea unor nume importante din partid.

Lista începe cu fostul lider al organizaţiei judeţene, Ciprian Pandea care din martie a decis să se alăture liberalilor. Militant activ în această perioadă, Pandea speră să primească în toamnă o poziţie eligibilă pe lista de propuneri a partidului pentru Camera Deputaţilor.

Un alt nume greu, George Chiriţă a fost şi el exclus. După ce vineri dimineaţă îşi prezentase demisia din funcţia de vicepreşedinte, numărul 2 din PSD din era „Pandea”, s-a trezit ulterior dat afară şi din partid. Chiriţă, susţinut politic de PNL pentru conducerea AFIR Călăraşi, îşi va pierde şi mandatul de consilier judeţean, având de-acum timp suficient să se ocupe nu doar de organizarea partidului ci şi de candidatura sa pentru Primăria comunei Roseţi.

Tot vineri au mai fost excluşi câţiva lideri de organizaţii locale. E vorba de Bogdan Gingaşu (PSD Mânăstirea), Ilie Lascu (PSD Nicolae Bălcescu) şi Alin Ploieşteanu (PSD Frăsinet) şi Bogdan Popa (PSD Curcani), toţi 4 devenind între timp membri şi totodată candidaţii PNL pentru primăriile localităţilor mai sus – menţionate.

Pe lista excluderilor figurează şi Anghel Olteanu (liderul PSD Unirea, fost primar al localităţii între 2008 şi 2016) care a devenit „inamicul” partidului după ce fiul său, Ciprian Olteanu, a fost prezentat în martie în calitate de candidat PNL pentru Primăria localităţii Unirea. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.