PSD Călăraşi / I. Iacomi: Până pe 15 februarie trebuie să înaintăm lista cu candidaţii

PSD Călăraşi / I. Iacomi: Până pe 15 februarie trebuie să înaintăm lista cu candidaţii

Iulian Iacomi a declarat duminică, imediat după conferinţa judeţeană în cadrul căreia au fost desemnaţi delegaţii PSD Călăraşi pentru Congresul din 29 februarie că până la jumătatea lunii februarie va trebui înaintată la Centru lista cu propunerile partidului pentru funcţiile de primar, respectiv de preşedinte al Consiliului Judeţean în perspectiva localelor din vară. “Până pe 15 februarie, trebuie să înaintăm lista cu candidaţii pentru funcţiile de primar şi la Consiliul Judeţean” a spus Iacomi care a mai adăugat că dacă “în mare parte din judeţ stăm foarte bine” în ceea ce priveşte desemnarea candidaţilor, în municipiul reşedinţă de judeţ e în desfăşurare un sondaj de opinie care va stabili, finalmente, reprezentantul partidului pentru prima funcţie din Executiv. Întrebat care sunt “subiecţii” sondajului, Iacomi a evitat să ofere măcar un nume.

Obiectivul PSD, aşa cum a fost exprimat şi de preşedintele Iacomi, este câştigarea Primăriei Călăraşi, a Consiliului Judeţean şi desigur obţinerea unui număr cât mai mare de mandate de primar.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.