PSD Călăraşi / Echipele de campanie s-au întâlnit, duminică, cu cetăţenii, în judeţ

PSD Călăraşi / Echipele de campanie s-au întâlnit, duminică, cu cetăţenii, în judeţ

Printr-o mobilizare exemplară, duminică, 5 mai, echipele de campanie ale Organizației Județene a PSD Călărași s-au deplasat în toate colegiile electorale ale județului pentru a interacționa cu cetățenii și pentru a promova realizările obținute de către Guvernul condus de doamna premier Viorica Dăncilă. Totodată, scopul acțiunilor de astăzi a fost și prezentarea candidaților la europarlamentarele din 26 mai 2019.

Discuțiile cu cetățenii din județ au vizat cu precădere impactul pe care l-a avut programele guvernamentale, așa cum sunt investițiile realizate prin PNDL 1 si 2, investiții care nu ar fi fost posibile fără implicarea activă a factorilor de decizie de la nivel central și local, fără efortul constant depus de către deputații și senatorii PSD pentru o mai bună prioritizare a acestor investiții.

PSDEURO2

Echipele desfășurate în județ au fost conduse de către coordonatorii de colegii: președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, alături de parlamentarii, Roxana Pațurcă, Sorin Vrăjitoru, Eugen Nicolicea, Cristian Sefer, precum si de presedintele Organizatiei Municipale a PSD Călăraşi, Marius Dulce, consilierul judeţean, Ion Samoilă, presedintele TSD Călăraşi, Marius Sbârcea și consilierul judeţean, Laura Munteanu, alături de sutele de membri care au discutat intens cu cetățenii, în special pentru lămurirea unor probleme mai puțin înțelese de către electorat în contextul alegerilor europarlamentare și pentru clarificarea unor realizări care prin excelență sunt meritul legislativului PSD.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

PSDEURO3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.