PSD Călărași | Ciolacu și Stănescu, așteptați la lucrările Conferinței județene

PSD Călărași | Ciolacu și Stănescu, așteptați la lucrările Conferinței județene

Alegerile interne din cadrul organizației județene PSD Călărași sunt aproape de finalizare. Secretarul executiv, Ion Samoilă, a anunțat recent că până joi, 25 august se vor finaliza adunările generale de alegeri în 53 de organizații locale (50 de filiale comunale și 3, orășenești), urmând ca pe 4 și respectiv 7 septembrie să se desfășoare conferințele de alegeri în cadrul filialelor municipale Oltenița și Călărași. Liderul social-democrat a mai susținut că la lucrările conferinței județene, programată la mijlocul lunii viitoare și-au anunțat intenția de a participa președintele Marcel Ciolacu și secretarul general, Paul Stănescu.

“Până la sfârșitul lunii, cei care doresc să acceadă la o funcție de conducere la nivel județean pot să-și depună intenția de candidatură. Mai avem două etape de trecut până la conferința județeană. Pe 4 septembrie va avea loc conferința municipală de la Oltenița iar pe septembrie, cea de la Călărași. Pe 14 septembrie se va desfășura conferința județeană. Am discutat cu Centrul și am primit asigurări că la conferința județeană o să participe, cu siguranță, și președintele partidului, Marcel Ciolacu precum și secretarul general, Paul Stănescu, rămânând să ni se comunice dacă la cele două conferințe municipale trimit vreun președinte sau ministru.”, a declarat joia trecuă, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Samoilă.

Dacă pentru șefia organizației județene va candida actualul interimar, Vasile Iliuță, pentru conducerile celor două filiale municipale Oltenița și Călărași și-au exprimat intenția de a intra în competiție doar Mihăiță Beștea, vicepreședinte al CJ Călărași, respectiv Marius Dulce, primarul municipiului reședință de județ.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.