PSD Călărași are un nou președinte interimar

PSD Călărași are un nou președinte interimar

Organizația județeană PSD Călărași are un nou președinte interimar. Consiliul Politic Național a decis numirea în această funcție a lui Vasile Iliuță care-l înlocuiește astfel pe Paul Stănescu, secretarul general al partidului.

“Vasile ILIUȚĂ, noul președinte interimar PSD CĂLĂRAȘI. Având în vedere rezultatele obținute la alegerile locale din 27 septembrie 2020 de către Organizatia Județeană PSD Călărași, Consiliul Politic Național a hotărât, în unanimitate, numirea domnului Vasile Iliuță în funcția de președinte interimar PSD CĂLĂRAȘI. Noul lider va coordona activitatea organizatorică și politică a Organizației Județene PSD CĂLĂRAȘI până la organizarea și desfășurarea Conferinței Județene pentru alegerea conducerii organizației.“ se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook PSD organizația județeană Călărași.

În altă ordine de idei, prim prisma rezultatelor obținute la localele din 27 septembrie, PSD Călărași s-a clasat pe locul 5 într-un clasament intern al partidului realizat la nivel national, cu 45,12%. Din 125.891 de voturi valabil exprimate, social-democrații călărășeni au obținut 56.801 voturi.

Pe primul loc se situează PSD Buzău cu 57,68%. Urmează PSD Olte cu 54,44%, PSD Brăila cu 47,97%. Pe 4 s-a situate organizația PSD Mehedinți cu 45,58%. În Top 10 mai figurează PSD Argeș cu 44,78% (locul 6), PSD Hunedoara cu 43,80% (locul 7), PSD Dâmbovița cu 43,66% (locul 8), PSD Gorj cu 42,95% (locul 9) și PSD Bacău cu 42,25% (locul 10).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.