PSD Călăraşi a adoptat în unanimitate rezoluții de susținere a lui Liviu Dragnea și a Guvernului Grindeanu

Membrii Comitetului Executiv Judeţean Călăraşi al PSD au votat în unanimitate miercuri, 15.02.2017, o rezoluţie prin care filiala PSD Călăraşi îşi declară susţinerea necondiţionată pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea şi pentru Guvernul Grindeanu.

Argumentele care au contat în adoptarea acestei rezoluţii de susţinere sunt fundamental legate de experienţa politică si organizatorică a domnului presedinte Liviu Dragnea. De asemenea, îl susţinem pe preşedintele Liviu Dragnea fiind un prieten al judeţului Călăraşi, un om care a fost alături de noi, de fiecare dată, încă de pe vremea când era Secretar General al Partidului Social Democrat.

Astăzi, fiecare organizaţie locală, fiecare membru de partid trebuie să fie alături de Guvernul PSD şi alături de domnul Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Este datoria noastră să-i fim alături pentru a creşte puterea de luptă politică a PSD, pentru a dovedi celor care ne contestă că bătălia politică se câştigă pe teren, nu la masa verde prin tot felul de subterfugii. De asemenea, recomandăm tuturor celor ce au păreri contrare deciziei partidului să şi le exprime în interiorul partidului şi nu în afara acestuia.

Considerăm că atâta timp cât la conducerea partidului se va afla Liviu Dragnea, alături de o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat va avea competenţa şi forţa pentru a desfăşura o activitate politică şi o guvernare performantă.

Împreună îndrăznim să credem în România, să credem în programul de guvernare al PSD şi într-o Românie unită!

Organizaţia Judeţeană PSD Călăraşi

Ciprian Pandea

Preşedinte interimar

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.