PSD / C. Ştefănescu: Am vorbit cu noua conducere şi despre deschiderea uşii pentru vechii membri de partid

PSD / C. Ştefănescu: Am vorbit cu noua conducere şi despre deschiderea uşii pentru vechii membri de partid

Prezent sâmbătă la Călăraşi unde a coordonat şedinţa de constituire a noului Birou Permanent Judeţean interimar al PSD Călăraşi, secretarul general interimar, Codrin Ştefănescu a declarat că obiectivul partidului pentru perioada următoare este dublarea numărului membrilor săi inclusiv prin readucerea vechilor membri care au fost fie marginalizaţi, fie uitaţi. „Am discutat şi de aducerea de noi membri de partid. În perioada imediat următoare vor fi câteva surprize fabuloase aş putea spune la nivel de judeţ. Uşile vor fi deschise pentru oamenii de calitate, indiferent din ce zona vin, în anumite condiţii iar echipa se va întări pe zi ce trece. Am vorbit cu noua conducere şi despre deschiderea uşii pentru vechii membri de partid care au fost fie marginalizaţi, fie n-au mai fost întrebaţi de sănătate, să-i readucem în familia social – democrată” a declarat Ştefănescu care a continuat „Vom lansa şi la Călăraşi programul aprobat la Centru „Un membru nou pentru un membru vechi) astfel încât să ne dunlăm numărul de membri. La nivel naţional avem 837 de mii de membri cu carnet, până pe 15 martie dorim să depăşim cifra de 1 milion şi jumătate. Şi PSD Călăraşi şi-a asumat această sarcină. Lucrurile merg spre direcţia bună”.

În sensul celor afirmate de liderul central al partidului, noul preşedinte interimar, Iulian Iacomi a reuşit să-l convingă pe fostul preşedinte – fondator al partidului, Doru Ioan Tărăcilă să revină în organizaţia judeţeană în prima linie, fiind desemnat vicepreşedinte în noul BPJ interimar.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.