PSD / C. Pandea, reproşuri la adresa lui Drăgulin pe tema Ecoaqua!

cip psd jpgLiderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea s-a referit vineri în cadrul unei conferinţe de presă la modul în care s-a prelungit pentru încă 3 luni mandatul directorului SC Ecoaqua SA Călăraşi, Cezar Neagu, lansând o serie de reproşuri la adresa preşedintelui PNL, Dan Drăgulin. Legat de Ecoaqua, dacă tot domnul preşedinte al PNL Călăraşi (n.r. Dan Drăgulin) îşi arogă aşa nişte drepturi de conducător al judeţului… Să ştiţi că eu pe domnul Filipescu l-am apreciat. Pentru că avea cuvânt, dincolo de lucrurile mai puţin bune pe care le-a făcut, dar avea cuvânt! Cu părere de rău, el n-are (n.r. Drăgulin)! Aş vrea să-mi răspundă şi mie dânsul cum s-a întâmplat că de la 7 membri în CA, ne-am trezit cu 3, ca să-i prelungim mandatul domnului Cezar Neagu? Dânsul (n.r. Drăgulin) era nemulţumit când am avut eu discuţia legată de Cezar Neagu. Ne-am trezit apoi că 2 din cei 3 membri rămăseseră, au votat. Dar de fapt în Ecoaqua nu există PNL, există doar membri în C.A. Numai profesionişti. Să-mi explice şi mie, s-a respectat procedura când s-a modificat Actul constitutiv? Nu s-a respectat! În special, la întrebarea aceasta ar trebui să răspundă Cezar Neagu. Dar având în vedere că dumnealui nu suflă o vorbă fără să aibă acceptul domnului Drăgulin, ar fi bine să răspundă dânsul. Mai ales că, mai nou, îl văd că supervizează şedinţele de Consiliu Judeţean. Ştiam că avem un preşedinte de CJ…” a spus Pandea care a continuat “În primul rând, când se modifică Actul Constitutiv, în adresa de înştiinţare trebuie trimis inclusiv articolul. Înţeleg că s-a făcut, dar ulterior. Ar trebui să vedem dacă a fost sau nu a fost. Dar să răspundă dânsul că ştie mai bine.”

Preşedintele social democraţilor călărăşeni şi îndreptat tirul şi spre conducerea ADI Ecoaqua SA care recent a finalizat procedura de desemnare a membrilor noului Consiliu de Administraţie. “Legat de componenţa noului CA. În primă fază, a avut doi ingineri, după aceea ne-am trezit cu 4 ingineri. La al 4-lea nici nu s-a mai respectat procedura, că nu mai trebuie să mai voteze toţi membrii, toată Adunarea Generală, e de ajuns că este unul de-al nostru care ne convine şi îl impunem printr-o hârtie. Referitor la selecţi, cum Dumnezeului se face că selecţia asta a fost făcută pentru unii în primă fază. Pentru alţii, când nu le-a convenit rezultatul, au mai repetat un pic examenul a limba engleză? Păi dacă facem procedura, haideţi să o respectăm cu toţii! Dacă examenul la limba engleză nu a fost OK pentru unii, să-l repete toată lumea!

De ce la unii s-a repetat şi la alţii nu s-a repetat? Cumva ordinea în clasament nu era în regulă şi a dorit domnul Alin Drăgulin (că de ADI Ecoaqua răspunde, nu ştiu, poate fi o coincidenţă de nume, Dan Drăgulin cu Alin Drăgulin) chestia asta? Adică să ne explice şi nouă că s-a ajuns ca la ADI Ecoaqua lucrează numai fini, numai naşi, numai personaje de genul acesta.

După aceea, despre domnul Voican Alexandru care a fost validat ca şi candidat în CA, am înţeles că nu a depus cazierul fiscal. Păi dacă nu a depus cazierul fiscal, ce mai caută în selecţie? Că e act obligatoriu.” a continuat Ciprian Pandea care a solicitat explicaţii conducerii ADI Ecoaqua care a procedat în vară la mărirea tarifelor la apă şi canal. “În şedinţa CJ din luna mai, domnul Alin Drăgulin, directorul ADI Ecoaqua, ne-a spus foarte clar că preţul la apă şi la canal nu se va majora. Ar trebui să ne spună şi nouă de ce din iulie la apă s-a majorat preţul cu 16% , iar la canal cu 17%. Poate a fost necesară mărirea asta… Eu ştiu, poate domnului director general interimar, dacă tot i s-a mărit salariul cu 20% acum de când este interimar, a fost necesară mărirea preţului la apă şi canal tocmai pentru lucrul ăsta. Nu aveau bani pentru salariul domnului? Aştept să îmi răspundă domnul Dan Drăgulin cum consideră dânsul mai bine, dar aş prefera să aibă un limbaj mai elevat, dacă tot e profesor universitar. Să nu-mi răspundă aşa golăneşte pentru că s-ar putea să ne adaptăm. Nu este o problemă, noi ne adaptăm situaţiei dacă este nevoie.” a conchis Ciprian Pandea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.