PSD / C. Pandea: M-am alăturat colegilor mei care și-au exprimat solidaritatea față de președintele partidului

Pandea Ciprian

Întrunit în şedinţă vineri după-amiază, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

Liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea a susţinut prin intermediul unei postări pe pagina personală de facebook că şi-a exprimat susţinerea, în numele organizaţiei judeţene, faţă de preşedintele Dragnea. “Astăzi, am #participat la Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, unde mi-am exprimat #susținerea, în numele #Organizației #PSD #Călărași, față de Președintele PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru #continuitate în funcția deținută atât la conducerea partidului, cât și la conducerea Camerei Deputaților.

În #unanimitate, toți liderii politici prezenți și-au exprimat #susținerea pentru domnul președinte Liviu Dragnea.

Astfel, m-am alăturat colegilor mei care și-au exprimat #solidaritatea față de președintele partidului și consider că trebuie sa rămânem #uniți până la capăt.

#Respectăm decizia instanței, dar nu trebuie să ignorăm faptul că fiecare cetățean al țării beneficiază de #prezumția de #nevinovăție, #garantată de #Constituția #României.” a fost mesajul transmis de preşedintele PSD Călăraşi, Ciprian Pandea.