PSD / C. Pandea: În maxim 3-4 luni vor demara procedurile pentru SF-ul pasajului de la Drajna

cip psd jpgLiderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, a declarat recent că în „maxim 3-4 luni vor demara procedurile pentru elaborarea SF-ului privind pasajul de la Drajna”. Vreau să vă spun că studiul de prefezabilitate a fost aprobat şi deja a început studiul pentru pasajul de la Drajna. Probabil că în 3-4 luni maxim vor demara procedurile pentru studiul de fezabilitate.” a spus Pandea care a avut cuvinte de apreciere la adrsa ministrului transporturilor, Răzvan Cuc. “Poate că sunt eu puţin subiectiv, însă vreau să vă spun că am mare încredere în Răzvan Cuc. Este un ministru tânăr, este prietenul meu, şi pentru că am văzut ce înseamnă şi Ministerul Transporturilor. În monstruozitatea aia de minister să ştiţi că a început uşor, uşor, să facă faţă cu brio atât funcţionarilor cât şi birocraţiei. Motiv pentru care o să vedeţi că până în 2020 cu siguranţă vom mai inaugura câteva tronsoane de autostradă.” a continuat Pandea.

În altă ordine de idei, Ciprian Pandea a mai anunţat că până la finele anului, ministrul agriculturii, Petre Daea va mai vizita de două ori judeţul Călăraşi. “Domnul ministru Daea a început să iubească judeţul Călăraşi, motiv pentru care o să-l mai vedeţi până la sfârşitul anului în cel puţin două vizite în judeţul Călăraşi. a conchis Pandea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.