PSD / C. Pandea: A fost cel mai mare miting organizat în România după Revoluție

PSD Foto miting

Mai bine de 5000 de social – democraţi călărăşeni au participat sâmbătă seară la mitingul organizat de PSD în Piaţa Victoriei. “PSD a făcut dovada forței sale. Au fost peste 230.000 de mii în piață, dar ca ei sunt milioane, în toată țara. Numărul uriaș, fără precedent din anii 90, al celor care au răspuns la chemarea politică pentru miting, este răspunsul clar, fără echivoc la provocările și amenințările continue la adresa partidului care a câștigat alegerile. Oamenii s-au săturat și nu mai acceptă ca votul și voința lor să fie batjocorite și subminate de interese obscure, ilegitime. Nimeni nu mai poate pretinde, nici în țară și nici în afara țării că PSD guvernează împotriva voinței străzii, așa cum a tot încercat să transmită propaganda prin ultramediatizarea și umflarea protestelor #rezist..” a declarat liderul organizaţiei judeţene, Ciprian Pandea care a continuat “În egală măsură s-a demonstrat din nou spaima instrumentelor de propagandă față de anvergura suportului popular pentru PSD; nu încetează eforturile de compromitere, de aruncare-n derizoriu a mitingului prin manipulari ordinare în privința participării, prin etichetarea nazistă ca sub-oameni (inculți, săraci, proști, știrbi, urâți, bătrâni,pleava sociețății etc) a sutelor de mii de participanți, prin exacerbarea unor elemente absolut nesemnificative – de exemplu gunoiul rămas după miting, ca și când ar fi posibil ca după o astfel de manifestare, de sute de mii de oameni, să nu rămână resturi. Este sugestiv cum același instrument de propagandă atunci când prezenta imaginea protestelor# rezist de anul trecut anunța un număr de 250 000 de participanți, pentru ca acum, la mitingul PSD să înjumătățească fără jenă (130 000) numărul protestatarilor, deși apar consistent mai mulți în imaginea care prezință aceeași suprafață din  Piața Victoria”. (foto jos).

manipulare DIGI 1

Ciprian Pandea a mai precizat că după miting, PSD a asigurat curăţenia în piaţă. “Este o manipulare grosolană că Primăria Generală ar fi suportat costurile de salubritate după mitingul organizat de PSD. Această acțiune a fost asigurată de firma de salubritate care a avut un contract legal cu PSD, în calitate de organizator. Este de asemenea o mare manipularea comparația între participanții la mitingul PSD și cei de la mitingul #rezist. Simpatizanții PSD au venit de peste tot din țară și aveau nevoie să ia o gustare și să bea apă după ore întregi de drum.” a conchis liderul PSD Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.