PSD | C. Bîrcă: Vom inaugura un nou birou parlamentar la Lehliu Gară

PSD | C. Bîrcă: Vom inaugura un nou birou parlamentar la Lehliu Gară

Deputatul PSD Călărași, Constantin Bîrcă a anunțat joi deschiderea unui nou birou parlamentar la Lehliu Gară, eveniment care ar putea avea loc sâmbăta viitoare. “După cum ştiţi, am deschis un Birou Parlamentar aici, în sediul PSD, celălalt se găseşte la Lehliu Gară. Îl vom inaugura, în urma discuţiilor cu colegii noştri, cu dl. preşedinte, poate chiar săptămâna viitoare, sâmbătă.

Programul acestor birouri va fi următorul: începând cu ora 10.00, în fiecare joi, la sediu, aici la Călăraşi, iar vineri, începând de asemenea cu ora 10.00, la Lehliu Gară. Aştept călărăşenii, cei care au probleme şi problemele lor sunt şi problemele noastre. Probleme pe care sper să reuşesc să le rezolv. Să vină, să auzim şi să vedem cum putem să implicăm în rezolvarea lor.”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, deputatul social-democrat.

Constantin Bîrcă (45 de ani) este la primul mandat de parlamentar, ocupând funcția de secretar al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.