PSD | C. Bîrcă: Vom depune amendamente astfel încât UAT-urile să beneficieze de câți mai mulți bani de la bugetul de stat

PSD | C. Bîrcă: Vom depune amendamente astfel încât UAT-urile să beneficieze de câți mai mulți bani de la bugetul de stat

Deputatul PSD, Constantin Bîrcă a declarat joi că principala misiune a parlamentarilor social-democrați pentru perioada imediat următoare este depunerea de amendamente la legea bugetului de stat pe 2021, fundamentate pe solicitările exprimate de autoritățile publice locale. “În această perioadă, până săptămâna viitoare, noi, parlamentarii PSD, ne vom ocupa cu depunerea de amendamente, astfel încât locuitorii UAT-urilor de care răspundem să beneficieze de câți mai mulți bani de la bugetul de stat, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PSD Călărași, Constantin Bîrcă.

În opinia sa, agricultura este o prioritate națională și în consecință MADR trebuie să beneficieze de un buget mai mare în detrimentul ministerelor și structurilor de “forță” și chiar al Fondului de rezervă al Guvernului transformat, de obicei, într-o pușculiță la dispoziția premierului. “Nu este normal ca ministerele “aducătoare” de bani cum ar fi Ministerul Agriculturii să beneficieze de bugete mici în comparație cu ministerele de forță și de ce nu? chiar cu Fondul de rezervă al Guvernului care a avut întotdeauna la dispoziție bani din ce în ce mai mulți”, a conchis deputatul Constantin Bîrcă.

În ședința desfășurată vineri, Guvernul a adoptat proiectul bugetului de stat pe anul 2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.