PSD | C. Bîrcă: Nu putem să mai continuăm cu un astfel de Guvern sfidător și indiferent!

PSD | C. Bîrcă: Nu putem să mai continuăm cu un astfel de Guvern sfidător și indiferent!

Deputatul PSD, Constantin Bîrcă a participat astăzi la dialogul pe care colegii săi l-au purtat în fața Parlamentului cu fermierii care protestau în stradă, subliniind că Guvernul Câțu&Co n-a făcut nimic pentru agricultură, domeniu vital al economiei.

“Astăzi, împreună cu Secretarul General al PSD, domnul senator Paul Stănescu și colegii mei din Parlament am stat de vorbă cu fermierii care protestau în stradă.

Acest Guvern nu a făcut nimic pentru agricultură și pentru oamenii din acest sector al economiei, care dau de mâncare țării!

Ignoranță în loc de dialog, minciuni, amânări, nici o viziune și nici un proiect pentru agricultură, sectorul cel mai grav afectat în 2020!

Oamenii au ajuns la capătul puterilor, vânați de bănci și de executori și ignorați de autorități și Minister, sunt tratați cu cea mai mare lipsă de respect pe care un Guvern a arătat-o în ultimi 30 ani!

În PNRR nu sunt bani de irigații deși seceta ne-a devastat anul trecut culturile, iar domnul Ministru Oros ne ignoră pe noi și pe cei care l-au votat și cărora le-a promis că îi va ajuta.”, a scris B]rc[ pe pagina personal[ de Facebook.

În opinia sa “Nu putem să mai continuăm cu un astfel de Guvern sfidător și indiferent! Trebuie să terminăm odată cu experimentele și bâlbâiala și dacă cineva nu e în stare să guverneze, dacă le pasă doar de cei 15% care ii mai votează, dacă dau legi doar pentru ei atunci acești oameni TREBUIE să plece acasă!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.