PSD | C. Bîrcă: Nu pot să rămân indiferent în fața acestor oameni care riscă să intre în imposibilitate de plată

PSD | C. Bîrcă: Nu pot să rămân indiferent în fața acestor oameni care riscă să intre în imposibilitate de plată

Se duc lupte grele în cadrul Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților. Opoziția reprezentată de deputații PSD încearcă să convingă pe ultima sută de metri Puterea, întruchipată de PNL și aliații săi de la USR PLUS și UDMR, de necesitatea introducerii, în regim de urgență, în buget a sumei de 1 miliard de lei pentru acoperirea despăgubirilor ce trebuie acordate producătorilor agricoli, afectați de seceta din primăvara anului trecut. Deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă, secretarul comisiei a scris marți seară pe pagina personală de Facebook că “Nu pot să rămân indiferent în fața acestor oameni care riscă să intre în imposibilitate de plată doar pentru că un Ministru i-a mințit în campanie iar acum caută scuze!”

“În ședința Comisiei pentru Agricultură, care s-a desfășurat astăzi, 23 februarie, am susținut suplimentarea creditelor de angajament și a creditelor bugetare ale ministerului Agriculturii cu suma de 1.000.000 de mii de lei, adică un miliard de lei, pentru despăgubiri acordate producătorilor agricoli.

Nu pot să rămân indiferent în fața acestor oameni care riscă să intre în imposibilitate de plată doar pentru că un Ministru i-a mințit în campanie iar acum caută scuze!

Sper ca măcar acum, în ceasul al 13-lea, Ministrul PNL al Agriculturii să realizeze gravitatea lipsei acestor sume în bugetul pe 2021 și să ia decizia corectă!”, este mesajul postat pe Facebook de parlamentarul social-democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.