PSD | C. Bîrcă: Gata cu experimentele, gata cu abrambureala, gata cu balamucul!

PSD | C. Bîrcă: Gata cu experimentele, gata cu abrambureala, gata cu balamucul!

Criza politică este ultimul lucru de care România avea nevoie în aceste momente de criză economică și sanitară profundă!, susține deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe pagina personală de Facebook.

“În același timp nu poți avea așteptări de stabilitate de la o alianță de guvernare care este constituită nu din 3 ci din 5 partide care seamănă din ce în ce mai mult cu alianța de tristă amintire "Convenția democratică"!

P.N.R.R este deja la a 4-a variantă iar valoarea lui scade de la lună la lună, România pierzând miliarde de euro cu fiecare întârziere.

Ministrul agriculturii a răspuns interpelării mele printr-o acuzație asupra ministrului de finanțe care nu ar fi "girat" plata ajutoarelor de secetă.

Ministrul sănătății face gafă după gafă vizibil depășit de provocările funcției pe care o ocupă și ajunge să fie demis fără consultare de către Primul ministru!

În tot acest timp lipsa viziunii de guvernare și a competenței în punctele de decizie este din ce în ce mai evidentă în arcul guvernamental!

Consider că acest guvern a reușit în 4 luni să ne demonstreze că nu este capabil de a scoate țara din criza economico-sanitară și mai nou și politică.

Este momentul ca acest guvern să își recunoască lipsa de viziune și incapacitatea de a face față realității și să facă un pas în spate în interesul României!”, se mai arată în postarea semnat de Bîrcă.

Parlamentarul călărășean consideră că partidul pe care-l reprezintă are în rândurile sale suficienți specialiști care să facă reformele de care țara are nevoie. Bîrcă trage și un semnal de alarmă subliniind că România are nevoie de stabilitate și coerență.

“Cred cu tărie că PSD este singurul partid care are oameni pregătiți, gata să facă reformele necesare și împreună să reușim să trecem peste această perioadă dificilă!

Gata cu experimentele, gata cu abrambureala, gata cu balamucul! România are nevoie de stabilitate și coerență! Doar PSD este capabil să scoată țară din groapa în care au aruncat-o nepriceperea, aroganța și lipsa de profesionalism a actualei guvernări!”, a conchis deputatul PSD, Constantin Bîrcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.