PSD | C. Bîrcă: E necesar să facem o opoziție puternică în țara asta!

PSD | C. Bîrcă: E necesar să facem o opoziție puternică în țara asta!

Premierul Florin Cîțu n-a avut nici un motiv de îngrijorare cu privire la legea bugetului de stat pe 2021, promulgată azi de președintele Klaus Iohannis. În Parlament, pe de o parte, opoziția reprezentată în principal de PSD n-a reușit să impună nici măcar un amendament din cele 3600 propuse iar pe de altă parte, parlamentarii coaliției de guvernare au stat ca niște ghiocei atât în comisii cât și în plen, preferând să nu tulbure liniștea Guvernului cu vreun amendament. Minimizarea Parlamentului pare să devină o practică pentru Partidului Național Liberal, anul trecând promovând legea bugetului, în premieră, prin asumare iar anul acesta beneficiind din plin “silențiozitatea” atât proprilor deputați și senatori cât și a parlamentarilor care compun coaliția de guvernare, USR PLUS și UDMR.

Constantin Bîrcă, deputat PSD de Călărași, susține că partidul pe care-l reprezintă va promova în perioada următoare o opoziție puternică, taxând toate derapajele Guvernului Cîțu la adresa pensionarilor, a copiilor, a stidenților, agricultorilor și altor categorii socio-profesionale.

“În perioada următoare, Partidul Social Democrat, prin parlamentarii pe care- are la nivel național, va pune presiune pe Guvern. Nu s-a putut într-o perioadă atât de scurtă. Chiar și în forma actuală, aveam nevoie de un buget, altfel n-am mai fi putut funcționa. După cum v-am mai spus, urmează o perioadă de instabilitate socială. Oamenii au ieșit deja în stradă nemulțumiți, simțindu-se mințiți, practic în campania electorală. Atunci am avut un buget de campanie electorală, acum avem un buget auster. Oamenii sunt profund nemulțumiți și vor ieși în stradă împreună cu noi, toți cei care suntem nedreptățiți, astfel încât guvernanții să-și arunce privirile și asupra noastră, a tuturor cetățenilor din această țară.”, a spus, joia trecută la Călărași, Bîrcă, parlamentarul social-democrat conchizând “Până la urmă, bugetul este constituit din contribuția fiecăruia dintre noi. Este necesar să facem o opoziție puternică în țara asta. Și asta vom face!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.