PSD | C. Bîrcă: Copiii noştri nu trebuie forţaţi să fie vaccinaţi

PSD | C. Bîrcă: Copiii noştri nu trebuie forţaţi să fie vaccinaţi

Deputatul PSD de Călăraşi, Constantin Bîrcă a declarat joi că, în opinia sa, campania de vaccinare se desfăşoară anevoios, reproşându-le guvernanţilor lipsa de dialog cu autorităţile locale, de la nivelul fiecărui UAT.

„Cu privire la campania de vaccinare, guvernaţii noştri şi+au pus o ţintă de a vaccina 10,4 milioane persoane, obiectiv care nu a fost atins, aproximativ jumătate din această cifră s-a realizat până în acest moment din acelaşi motiv: nu a existat dialog. Specialiştii noştri din PSD consideră că ar fi trebuit, la nivel de UAT, să se discute cu primarul şi cu medicul de familie şi nu să se apeleze la măsuri coercitive, sancţiuni.”, a susţinut Bîrcă.

Parlamentarul social-democrat a mai subliniat că vaccinarea copiilor rămâne până la urmă o opţiune a lor şi a părinţilor lor. „Copiii noştri nu trebuie forţaţi să fie vaccinaţi. Trebuie să fie decizia lor şi a părinţilor. Nu putem forţa pe nimeni să facă ceva împotriva voinţei lui.”, a conchis deputatul PSD, Constantin Bîrcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.