PSD | C. Bîrcă: Astăzi am deschis biroul parlamentar din orașul Lehliu-Gară

PSD | C. Bîrcă: Astăzi am deschis biroul parlamentar din orașul Lehliu-Gară

Așa cum a promis, deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă a deschis astăzi în prezența conducerii organizației județene a PSD Călărași un birou parlamentar în orașul Lehliu Gară unde se va putea întâlni că cetățenii din Colegiul 3.

“Astăzi am deschis biroul parlamentar din orașul Lehliu-Gară, unde aștept audiențele călărășenilor din această zonă. Am sfințit noua locație pe care o doresc una primitoare pentru organizațiile social democrate de pe Colegiul 3.”, a scris pe pagina personală de Facebook, parlamentarul social-democrat.

Constantin Bîrcă (45 de ani) a obținut mandatul de deputat în urma alegerilor din 6 decembrie. Este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, ocupând și funcția de secretar.

cabinet2

cabinet3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.