PSD: Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori îl reprezintă executările silite!

PSD: Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori îl reprezintă executările silite!

PSD susține că românii cu veniturile afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF începând din 28 decembrie, data la care vor începe și executările silite. Măsura survine după demisia lui Orban din fruntea Guvernului care a lăsat astfel țara pe mâinile unui Guvern interimar care nu poate emite ordonanțe de urgențe. Suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie!

“Primul efect dur al inconștienței declanșate de lupta pe ciolan a Coaliției pierzătorilor se va vedea exact de Crăciun! Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite.

Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat țara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu poate emite ordonanțe de urgență. Drept urmare, măsura nu poate fi prelungită în timp util, iar suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie 2020.

De Crăciun așadar, datorită inconștienței lui Orban, în loc să bată Moșul la ușă va bate portărelul! Popririle de conturi și executările silite pot începe din 28 decembrie 2020, prima zi lucrătoare după Crăciun, fapt confirmat și de ANAF presei economice.

Orban, Barna și Gașca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării, în vreme ce românii și firmele locale sunt puse să plătească acest chiolhan al puterii!” se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.