PSD a stabilit înlocuitorul lui Marian Sbârcea în Consiliul Judeţean

PSD Călăraşi a decis cine-l va înlocui pe Marian Sbârcea în Consiliul Judeţean. Acesta este Marian Ichim care va obţine mandatul de ales judeţean marţi, 30 ianuarie când va avea loc prima şedinţă ordinară de plen a Consiliului Judeţean din acest an.

“Urmare Deciziei Civile nr. 5305 din 11.12.2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în Dosarul nr. 612/116/2017, definitivă, prin care această instanţă respinge cererea de suspendare a Ordinului Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 115 din 11.04.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Sbârcea Marian, am iniţiat prezentul proiect de hotărâre pentru înlocuirea domnului Sbârcea Marian în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat, prin adresa nr. 5 din 10.01.2018, înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 566 din aceeaşi dată, a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a–i fi validat mandatul de consilier judeţean: domnul Ichim Marian.” se arată în Expunerea de Motive la Proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al lui Ichim Marian.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.