PSD a stabilit înlocuitorul lui Marian Sbârcea în Consiliul Judeţean

PSD Călăraşi a decis cine-l va înlocui pe Marian Sbârcea în Consiliul Judeţean. Acesta este Marian Ichim care va obţine mandatul de ales judeţean marţi, 30 ianuarie când va avea loc prima şedinţă ordinară de plen a Consiliului Judeţean din acest an.

“Urmare Deciziei Civile nr. 5305 din 11.12.2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în Dosarul nr. 612/116/2017, definitivă, prin care această instanţă respinge cererea de suspendare a Ordinului Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 115 din 11.04.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Sbârcea Marian, am iniţiat prezentul proiect de hotărâre pentru înlocuirea domnului Sbârcea Marian în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat, prin adresa nr. 5 din 10.01.2018, înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 566 din aceeaşi dată, a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a–i fi validat mandatul de consilier judeţean: domnul Ichim Marian.” se arată în Expunerea de Motive la Proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al lui Ichim Marian.