PSD a mobilizat peste 10.000 de participanţi în acţiuni de ecologizare, de Ziua Pământului

PSD a mobilizat peste 10.000 de participanţi în acţiuni de ecologizare, de Ziua Pământului

În toată ţara, de Ziua Pământului, peste 10.000 de membri PSD s-au implicat într-o acţiune de anvergură în urma căreia au fost strânse sute de tone de gunoaie, de toate felurile.

"Ne-am mobilizat pentru a da o mână de ajutor mediului în care trăim. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim, câte puţin, în fiecare zi, nu doar astăzi, de Ziua Pământului. De noi depinde să avem o Românie mai curată", a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

PSD a fost şi rămâne un promotor convins, dedicat, al protejării mediului înconjurător şi asumă ca o prioritate promovarea unor politici care să reducă poluarea, să apere pădurea, să sprijine dezvoltarea unei economii cât mai sustenabile şi mai puţin poluante.

Liderul PSD a anunţat că săptămâna viitoare va propune Parlamentului o nouă iniţiativă legislativă care să introducă criteriul verde în achiziţiile publice. Astfel, în orice licitaţie publică, vor fi punctate companiile capabile să asigure o poluare cât mai redusă, urmare a unui traseu de transport ori de distribuţie cât mai scurt!

Prin asemenea măsuri concrete, care ajută în primul rând firmele româneşti, PSD înţelege să susţină protejarea mediului. Credem că o Românie mai curată şi mai verde înseamnă nu doar mai multă sănătate, ci şi mai multă civilizaţie şi bunăstare!

Acțiune de ecologizare a avut loc și în municipiul și județul Călărași. “Conștientizarea că trebuie să avem grijă de planetă reprezintă datoria noastră morală și civică. O natură fără gunoaie, ape nepoluate și un aer curat sunt garanția sigură a unei vieți sănătoase.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook PSD Organizația Județeană Călărași.

Harta naţională a acţiunii PSD de Ziua Pământului aici: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=100YFsUJvgGB958REy186PKp8m1UbN7Gk&ll=45.89056838765486%2C24.79206317591001&z=7

ziua2

ziua3

ziua4

ziua5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.