PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte

PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică Guvernul pentru decizia de a contesta ''pe ascuns'' la CCR o lege care prevede creşterea unor salarii şi plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, susţine liderul social-democrat, ''toţi liberalii, inclusiv şapte actuali miniştri, l-au votat în decembrie 2019'' în Parlament. Totodată, acesta acuză Guvernul că nu vrea să crească nici pensiile de la 1 septembrie.

S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac! PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile.

Pe 1 ianuarie, câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc).

De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie!

De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!” este mesajul postat pe contul personal de Facebook de liderul PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Curtea Constituţională a României urmează să discute pe 5 februarie sesizarea Guvernului asupra proiectului de modificare a Legii-cadru 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Pe 31 decembrie 2019, Guvernul a formulat o sesizare de neconstituţionalitate asupra propunerii legislative pentru completarea articolului 38 alineatul (3) din Legea-cadru 153 din 28 iunie 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

sursa www.agerpres.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.