P. Ţone: În PNL, se vorbeşte foarte mult de disensiuni dar în momentele importante văd că ele dispar!

P. Ţone: În PNL, se vorbeşte foarte mult de disensiuni dar în momentele importante văd că ele dispar!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, Petre Ţone, primarul municipiului Olteniţa susţine că disensiunile din PNL dintre tabară Drăgulin – Filipescu şi Vasile Iliuţă sunt mai degrabă artificiale adăugând că în momentele importante acestea dispar. În opinia sa, “contrele” dintre cele două părţi nu au puterea să ajute PSD-ul. “În PNL se vorbeşte foarte mult de astfel de disensiuni, animozităţi dar în momentele importante văd că ele dispar. Nu ştiu în ce măsură ele ne pot ajuta.” a spus Ţone care a continuat “Ştiu şi am auzit şi eu foarte multe de disensiunile dintre Iliuţă şi Drăgulin. Dar cum vă explicate că anul acesta când au împărţit banii toate cele 37 de localităţi ale PNL-ului au obţinut mai mult decât oricare localitate PSD. De pildă, mie mi-au dat 2 miliarde de lei vechi, vorbim de acel procent de 7,5% care s-a împărţit, iar absolul toate comunele peneliste au luat fiecare câte 2,2 miliarde lei vechi. Deci un municipiu este sub o comună penelistă! Deci, nu ştiu cum sunt disesnsiunile astea între ei, pe ce se ceartă pentru că atunci când vine vorba de bani, de lucruri importante, ale naibii disensiuni dispar ca prin farmec”

În momentul de faţă, în PNL Călăraşi s-a declanşat iarăşi o “furtună”. Primarul Dan Drăgulin, preşedinte al organizaţiei judeţene a găsit de cuviinţă să depună la Parchetul Judecătoriei Călăraşi o plângere penală care-i vizează pe Vasile Iliuţă şi conducerea SC Drumuri şi Poduri SA, instituţie aflată în subordinea CJ Călăraşi pentru modul în care au acţionat pentru reabilitarea şi modernizarea drumului din incinta Siderca, “poartă” de intrare în municipiul rreşedinţă de judeţ.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.