P. Ţone, despre Milescu: Şi acum se crede primar!

P. Ţone, despre Milescu: Şi acum se crede primar!

Primarul municipiului Olteniţa, Petre Ţone a declarat recent într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Călăraşi că fostul edil, Costinel Milescu (67 de ani) a intrat deja în febra alegerilor, căutându-şi partid care să-i susţină candidatura la localele din 2020. „Şi acum se crede primar! Umblă ca prostu’ în oraş, nu-l întreabă nimeni nimic dar se opreşte şi el şi intră în vorbă cu oamenii: „Nu vrei să-ţi spun ceva? Eu candidez la anu’!” a spus Ţone care a continuat „Încă n-a reuşit să-şi găsească partid. Nu ştiţi că a fost pe scenă la ALDE? A fost şi la Pro România...Vedeţi, e polivalent!” Dar, poate candidează de la 3 partide o dată şi astfel însumate să aibă vreo şansă în faţa mea”.

Costinel Milescu s-a aflat şi în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate, care în martie 2012, l-a acuzat de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Din funcţia de primar şi ca reprezentant al Consiliului Local, Milescu a aprobat, semnat şi încheiat un contract de vânzare-cumpărare prin care un teren de 324,35 metri pătraţi, din domeniul privat al municipiului Olteniţa, a intrat în proprietatea firmei M.C. Service. Milescu era asociat în această firmă încă din 1993, iar soţia sa administrator al acestei societăţi. Contractul a fost încheiat pe 29 august 2007, iar Milescu a devenit primar al Olteniţei în vara anului 2004.

De asemenea, numele lui Costinel Milescu a figurat şi în scriptele Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS). El a fost recrutat in 1978 si are două dosare de reţea cu numele de cod "Carol" şi "Orfelin", dar fără angajament sau note informative. CNSAS l-a spălat din lipsă de probe şi de timp pentru a face verificări suplimentare. Potrivit pct. 4 din Adeverinţa nr. 24 / 15.05.2008, eliberată de CNSAS „Având în vedere că domnul Milescu Costinel a fost recrutat de către organele securităţii în calitate de colaborator, purtând numele conspirativ „Carol” în anul 1978, respectiv „Orfelin” în perioada 1979 – 1980, informaţii certificate prin documentele ce se regăsesc în dosarele fond reţea nr R 1747, respectiv 161516 vol. 3 (cote CNSAS) (...) Adeverim prin prezenta că domnului Milescu Costinel (...) nu i se poate atribui calitatea de lucrător / collaborator al Securităţii”

Costinel Milescu ar fi şi soluţia magică, invocată recent şi de senatorul Răducu Filipescu, cu care PNL să câştige Primăria Olteniţa la alegerile de peste un an.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.