P. Ţone: Ca în orice campanie electorală, PSD Olteniţa îşi va face datoria!

P. Ţone: Ca în orice campanie electorală, PSD Olteniţa îşi va face datoria!

Recent, reconfirmat în funcţia de preşedinte al filialei locale PSD Olteniţa, primarul Petre Ţone susţine că pe 26 mai, că organizaţia pe care o conduce va obţine cele mai multe voturi pentru candidaţii propuşi de social – democraţi pentru viitorul Parlament European. “PSD Olteniţa, ca în fiecare campanie electorală, îşi va face datoria. După părerea mea n-avem cum să luăm un scor mai slab decât cel din 2014 şi eu cred că oamenii cu care colaborez atât de bine în PSD Olteniţa îşi vor face datoria.” a declarat pentru www.arenamedia.ro Ţone care a adăugat că împreună cu colegii săi vor face campanie door – to – door, explicându-le olteniţenilor de că să opteze pentru lista de candidaţi propusă de PSD. “Deocamdată avem ceva lipsă de materiale, dar am înţeles că foarte rapid vom intra în posesia lor. E vorba doar de pliante şi de nişte calendare. Dar, la Olteniţa, noi suntem obişnuiţi să facem campanie din casă în casă şi aşa o să facem. Noi încercăm să le spunem oamenilor ce a făcut PSD-ul pentru ei. Şi vom încerca să le spunem şi de acei patrioţi europarlamentari care au avut o conduită ireproşabilă la Bruxelles. Spre deosebire de exemplu de europarlamentarii liberali care au votat împotriva României. De aia şi pe afişele PSD-ului sunt mesajele despre patrioţi. După părerea mea, la europarlamentare chiar avem nevoie de patrioţi de la toate partidele. Absolut toţi ar trebui să înţeleagă că acolo nu reprezintă PSD, PNL sau mai ştiu eu ce, ci reprezintă România. Şi nu au cum, nu ar trebui să aibă nici cea mai mică rezervă în a se bate pentru România. Pentru fonduri pentru România, pentru drepturi egale pentru români. Să avem aceleaşi produse alimentare, să avem aceleaşi condiţii şi acel mult râvnit Schengen să devină posibil.” a conchis Petre Ţone.

În urmă cu 5 ani, la Olteniţa, PSD a obţinut 2976 voturi (48,35%), fiind urmat de PNL cu 839 voturi (13,63%) şi PDL, cu 306 voturi (4,97%). Numărul voturilor valabil exprimate atunci a fost de 6.155.

Articol comandat de Partidul Social Democrat

CUI Mandatar financiar coordonator 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.