P. Stănescu: Am convingerea că organizaţia PSD Călăraşi va câştiga alegerile atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primăria Călăraşi

 P. Stănescu: Am convingerea că organizaţia PSD Călăraşi va câştiga alegerile atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primăria Călăraşi

„Este prima zi când domnul preşedinte Ciolacu vine în campanie electorală şi se întâlneşte cu activul de partid. Este prima vizită în teren, să spun aşa, la Călăraşi” a declarat miercuri secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi care a mai precizat că liderul social – democraţilor, Marcel Ciolacu va fi prezent la Călăraşi şi pe 28 septembrie pentru a marca victoria social – democraţilor la locale. „Domnul preşedinte Ciolacu a promis că pe 28 septembrie va fi la Călăraşi, a doua zi după alegeri”.

În calitate de preşedinte interimar, Stănescu a mai afirmat că are convingerea că PSD Călăraşi va câştiga atât şefia CJ cât şi Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. „Ca să fiu foarte sincer cu dvs., mi-am dorit şi-mi doresc foarte mult ca organizaţia PSD Călăraşi să câştige alegerile atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primăria Călăraşi. Bineînţeles ajutaţi şi de dl preşedinte Ciolacu. Am şi convingerea că organizaţia Călăraşi va câştiga Consiliul Judeţean cât şi Primăria Călăraşi.” a mai adăugat Paul Stănescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.