P. Stănescu: Am adoptat un buget care vine în sprijinul românilor

P. Stănescu: Am adoptat un buget care vine în sprijinul românilor

Bugetul pentru anul 2023 este, în ciuda unor presiuni financiare uriaşe şi a crizelor, unul care protejează românii. Am respins populismul şi nu am căzut în patima austerităţii, pe care au practicat-o mai demult unele partide de dreapta. Ne-am pus amprenta pe acest buget cu măsuri care au grijă ca românii să treacă cât mai bine peste această perioadă. Sunt prinse, de asemenea, şi măsuri economice care susţin locurile de muncă şi funcţionarea economiei., susţine secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

„Întrucât nu ştim când se vor tempera crizele, vom continua să fim precauţi şi responsabili în politicile guvernamentale, la fel ca până acum.

Angajamentul nostru politic, care este în acord total cu proiectul social-democrat, a fost şi va rămâne acela de a nu lăsa pe nimeni în urmă. Este un buget în sprijinul românilor, care rămâne fidel unui principiu: asigură o protecţie mai mare pentru categoriile vulnerabile.

Piaţa liberă din energie, cauza tuturor relelor din economie şi din casele românilor, a fost adusă sub autoritatea legii şi a interesului public. Doar aşa am reuşit să avem acest buget bun pentru români, bun pentru economie.

Am ţinut şi vom ţine cont şi de interesele şi proiectele comunităţilor locale, indiferent de dimensiunea acestora sau de conducerea politică.

Însă ceea ce ne dorim foarte mult este ca prin acest buget să sprijinim cu mai multă consecvenţă un obiectiv strategic: susţinerea industriilor şi companiilor care produc în România. Este un răspuns firesc, corect şi justificat la ceea ce se întâmplă astăzi în lume.

PSD va fi în continuare precaut şi responsabil, şi, în acelaşi timp, un partid care ţine în primul rând cu românii.”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de liderul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.