P. Daea: În ce mă priveşte, m-aş bucura enorm ca acest om să-şi continue activitatea la Consiliul Judeţean

P. Daea: În ce mă priveşte, m-aş bucura enorm ca acest om să-şi continue activitatea la Consiliul Judeţean

Petre Daea, unul dintre cei mai apreciaţi miniştri ai agriculturii, din ’90 încoace, are cuvinte de laudă la adresa lui Vasile Iliuţă, despre care crede că este „un on gospodar care face multe şi vorbeşte puţin”. În opinia sa, Iliuţă ar trebui „să-şi continue activitatea la Consiliul Judeţean pentru că a dovedit prin ceea ce a făcut că este potrivit acestei misiuni.”

Sigur, eu nu sunt în campanie electorală. Şi, din acest punct de vedere, mi-aş drămui sau mi-aş dirija afirmaţiile plecând de la alte elemente pe care eu le am vizavi de acest om foarte valoros.

Şi anume valoarea lui rezidă în faptul că este un fermier de excepţie. L-am cunoscut în activitatea din câmp şi nu numai. l-am cunoscut şi ca parlamentar, fiind coleg în Comisia pentru Agricultură.

A fost unul dintre susţinătorii legii privind refacerea sistemului pentru irigaţii, ştiind despre ce este vorba, practic. Îl al doilea rând, pe lângă faptul că a fost susţinător al legii în construcţia ei, operând cu modificări în cadrul legii, a fost şi un susţinător activ în dezbaterile din comisie şi din plen. Iar votul lui este consemnat ca un vot pe o decizie statală cu acest grad de obligativitate, înţelegând că este o lege. Semnătura lui o probă a interesului şi în acelaşi timp şi a dorinţei de face bine în agricultura României. În al 3-lea rând, este un bun gospodar, un om care face multe şi vorbeşte mai puţin. Pentru că între vorbă şi faptă trebuie să fie semnul egal iar dacă fapta o ia înaintea vorbelor este cu atât mai bine. Iar la el sunt îndeplinite aceste condiţii. Între vorbă şi faptă este semnul egal iar faptele lui o iau înaintea vorbelor. Ceea ce îi conferă, zic eu din acest punct de vedere, o imagine pozitivă în rândul cetăţenilor, în rândul oamenilor cu care îşi desfăşoară activitatea.a declarat în exclusivitate pentru www.arenamedia.ro Daea care a continuat În ce mă priveşte, m-aş bucura enorm ca acest om să-şi continue activitatea la Consiliul Judeţean pentru că a dovedit prin ceea ce a făcut că este potrivit acestei misiuni. În acelaşi timp, continuitatea într-o muncă de răspundere în care administrarea unui judeţ este atât de importantă este şi aceasta, de continuitate vorbind, un argument care îl îndreptăţeşte pe alegător să spună, da, pentru acest om foarte valoros. Eu, dacă aş fi, evident în judeţul Călăraşi, nici nu m-aş gândi să nu pun rapid ştampila pe acest om. Nu sunt în campanie electorală, nu o luaţi ca o pledoarie pentru acest moment politic. Luaţi-l doar ca un argument în dialogul pe care l-am purtat vizavi de situaţia în care ne aflăm în judeţul Călăraşi, un judeţ agricol în care agricultorii au prima lor misiune, de a dezvolta judeţul, folosindu-se de resursa care există şi evident şi de sistemele de irigaţii care trebuiesc terminate. Şi apropo de aceste sisteme de irigaţii, n-o să plec din Călăraşi până nu mă duc în teren pur şi simplu de unde am rămas, ce s-a făcut, ce s-a întâmplat de unde am rămas în momentul în care am primit, sigur fiecare dintre noi, o altă misiune.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.