Nicușor Cionoiu: Vă mulțumesc că ați ales să susțineți în continuare marea familie social democrată!

Nicușor Cionoiu: Vă mulțumesc că ați ales să susțineți în continuare marea familie social democrată!

PSD Călărași a câștigat la pas alegerile locale din 9 iunie, obținând din nou președinția Consiliului Județean prin același Vasile Iliuță, primăria municipiului reședință de județ, prin Marius Dulce, primăria municipiului Oltenița, prin Mihăiță Beștea, precum și alte 33 de UAT-uri, incluzând aici și orașele Fundulea și Lehliu Gară.

Rezultatele înregistrate de social-democrați l-au determinat pe senatorul Nicușor Cionoiu să transmită pe rețelele de socializare un mesaj, mulțumind călărășenilor care au optat duminică pentru “marea familie social-democrată”.

“Vă mulțumesc că ați votat pentru stabilitate, dezvoltare și modernizare! Vă mulțumesc că ați ales să susțineți în continuare marea familie social democrată!

Ne bucurăm de această victorie împreună! Este victoria noastră și a tuturor celor care cred în noi, a celor ce cred că merităm să fim vocea Municipiului Călărași, a Județului Călărași cât și vocea României în Parlamentul European.

Felicitări tuturor primarilor din județ ce au reușit să câștige încrederea cetățenilor. Felicitări Marius Dulce, Primar al Municipiului Călărași! Felicitări Vasile Iliuta, Președinte al Consiliului Județean Călărași!”, se arată în mesajul postat astăzi pe pagina personală de Facebook de senatorul Nicușor Cionoiu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.