Nicușor Cionoiu: Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen, în lunile noiembrie și decembrie!

Nicușor Cionoiu: Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen, în lunile noiembrie și decembrie!

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a reacționat după ce astăzi a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind calendarul alegerilor parlamentare și prezidențiale.

”În Ședința de Guvern de astăzi, s-a stabilit că alegerile prezidențiale vor fi organizate pe data de 24 noiembrie, primul tur și pe 8 decembrie, turul doi, iar alegerile parlamentare, pe data de 1 decembrie. Susțin desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la termen, în lunile noiembrie și decembrie! Campania electorală se face cu și pentru cetățeni. Astfel, o campanie electorală în august ar fi fost o alegere nepotrivită, deoarece s-ar fi suprapus cu concediile românilor. Totodată, consider că data de 1 Decembrie, când sărbătorim Ziua Națională a României, este un moment prielnic în care românii își pot exercita dreptul constituțional la vot. Este de datoria fiecărui cetățean, atât din țară cât și din diaspora, și sunt convins că aceștia se vor prezenta în număr mare la cele trei tururi de alegeri.”, a scris parlamentarul social-democrat pe pagina personală de Facebook.

 

"Am stabilit ca alegerile prezidenţiale vor fi organizare la 24 noiembrie, turul I şi 8 decembrie, turul al II-lea, iar alegerile parlamentare la 1 decembrie Astfel putem adopta chiar azi Hotărârea de Guvern prin care validăm calendarul alegerilor şi încheiem acest subiect"

Marcel Ciolacu, premierul României

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.