Nicușor Cionoiu: Stabilitatea politică a adus coerență în actul de guvernare

Nicușor Cionoiu: Stabilitatea politică a adus coerență în actul de guvernare

Într-un mesaj postat recent pe o rețea de socializare, senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu susține că România merge pe drumul cel bun, stabilitatea politică, asigurată de social-democrați aducând coerență în actul de guvernare.

„România s-a redresat! Stabilitatea politică a adus coerență în actul de guvernare, credibilitate internațională și în pofida contextului extrem de dificil, a dat încredere mediului de afaceri.

Un an de când Marcel Ciolacu e premierul țării și doi ani și jumătate de la revenirea PSD la guvernare. România merge pe drumul cel bun.

În ultimii doi ani produsul intern brut a crescut cu 35%, investițiile publice s-au dublat;

Puterea de cumpărare a oamenilor s-a consolidat;

Salariul minim brut a crescut cu 61%, salariul mediu net e mai mare cu 43%, iar pensia medie s-a majorat cu 43 %, în condițiile unei inflații de 28%.”, a scris parlamentarul călărășean pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.