Nicușor Cionoiu: “Cumpără Românește” nu este doar un îndemn

Nicușor Cionoiu: “Cumpără Românește” nu este doar un îndemn

“Cumpără Românește” este o campanie inițiată și promovată de Partidul Social Democrat. Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, senatorul Nicușor Cionoiu susține că acest concept nu e doar un îndemn adresat cetățenilor pentru a aprecia munca producătorilor români ci și un crez.

”Prețuim munca producătorilor români și îi susținem cu programe anuale de miliarde de euro. Vrem să construim o țară în care producția locală să devină principalul pilon al dezvoltării economice și, de aceea, avem un plan pentru a punem în valoare toate resursele acestei națuni!

“Cumpără Românește” nu este doar un îndemn, ci reprezintă crezul nostru sincer că doar sprijinindu-ne companiile care produc în țară, vom deveni un stat puternic, modern și capabil să producă prosperitate în interesul tuturor românilor.”, a scris senatorul Cionoiu pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.