N. Cionoiu: Vrem să găsim noi modalități de a implementa cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea atât a municipiului cât și a județului Călărași!

N. Cionoiu: Vrem să găsim noi modalități de a implementa cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea atât a municipiului cât și a județului Călărași!

Senatorul Nicușor Cionoiu a salutat vizita, de astăzi, la Călărași a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, susținând pe pagina personală de Facebook că “sprijinul de care ne-a asigurat domnul ministru, vrem să găsim noi modalități de a implementa cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea atât a municipiului cât și a județului Călărași!”

„Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu , ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a ajuns astăzi la Călărași pentru a discuta cu autoritățile locale, dar și cu primarii comunelor călărășene, despre dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Călărași!

Cu acest prilej, astăzi încep lucrările pentru Pasajul Drajna, un proiect mult dorit de noi și de cetățeni, prin care se urmărește îmbunătățirea condițiilor de circulație pentru traficul de tranzit.

Cu sprijinul de care ne-a asigurat domnul ministru, vrem să găsim noi modalități de a implementa cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea atât a municipiului cât și a județului Călărași!”, a transmis parlamentarul social-democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.