N. Cionoiu: Vom susține la Comisia Europeană pensiile pe contributivitate, nu pensiile speciale

N. Cionoiu: Vom susține la Comisia Europeană pensiile pe contributivitate, nu pensiile speciale

PSD nu susține demersul ministrului Investițiilor Europene, Marcel Boloș care a declarat că va cere clarificări la Comisia Europene cu privire la pensiile speciale care în opinia sa nu ar trebui eliminat. Senatorul Nicușor Cionoiu susține că partidul pe care-l reprezintă susține pensiile pe bază de contributivitate și nu cele speciale.

“Ministrul MIPE, Marcel Boloș va cere clarificări la Comisia Europeană pentru a permite pensiile speciale, deoarece nu este de acord cu eliminarea acestora. PSD nu susține această acțiune a ministrului Boloș! Vom susține la Comisia Europeană pensiile pe contributivitate, nu pensiile speciale.”, a scris astăzi pe Facebook Cionoiu care a continuat “PSD cere eliminarea acelui plafon de 9,4% din PIB pentru pensii, introdus absolut aberant de fosta guvernare de dreapta, ceea ce ar echivala cu înghețarea pensiilor până în anul 2070. Asta am susținut și vom susține la Bruxelles.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.