N. Cionoiu: TVA zero la alimente și la gaze, precum și taxele mai reduse pentru carburanți sunt doar unele dintre soluțiile analizate

N. Cionoiu: TVA zero la alimente și la gaze, precum și taxele mai reduse pentru carburanți sunt doar unele dintre soluțiile analizate

Într-o postare pe pagina personală de Facebook senatorul Nicuşor Cionoiu susţine că Partidul Social Democrat analizează toate tipurile de măsuri care pot stopa inflația și creșterea prețurilor la alimentele de bază, la energie și la carburanți, deoarece este important ca măsurile luate să aibă efect direct pentru populația afectată de scumpiri acum, în plină iarnă! În opinia sa „TVA zero la alimente și la gaze, precum și taxele mai reduse pentru carburanți sunt doar unele dintre soluțiile analizate.”

Parlamentarul călărăşean a mai precizat că „PSD va evalua toate deciziile adoptate în diverse state din Uniunea Europeană și va prelua acele soluții bune pentru situația actuală a României, pentru protejarea populației și a economiei!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.