N. Cionoiu: Trebuie să oferim generațiilor viitoare toate condițiile pentru o dezvoltare armonioasă

N. Cionoiu: Trebuie să oferim generațiilor viitoare toate condițiile pentru o dezvoltare armonioasă

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a salutat investiția de la Ștefan Vodă, constând într-o grădiniță nouă, finanță de la bugetul de stat prin PNDL2 și l-a felicitat pe primarul Ionel Zardova pentru munca depusă în finalizarea acestui obiectiv atât de necesar copiilor.

“Grădinița nr.1 Ștefan Vodă a fost în această zi plină de surprize, emoții și multă bucurie. Moș Crăciun a venit astăzi în noua grădiniță a celor mici, unde i-a încântat cu daruri, iar ei în schimb au cântat și au spus poezii.

Felicitări domnului Ionel Zardova, primarul comunei Ștefan Vodă, pentru finalizarea acestui proiect atât de necesar copiilor. Mult succes și putere pentru modernizarea acestei comunități frumoase.

Trebuie să oferim generațiilor viitoare toate condițiile pentru o dezvoltare armonioasă. Sărbători fericite micuților și mult spor la învățătură!”, a scris senatorul Cionoiu pe Facebook.

Având 3 săli de grupă şi având regim de înălţime parter, grădiniţa cu program normal se întinde o suprafaţă de 480 mp, fiind dotată cu grupuri sanitare pentru fiecare sală de curs în parte, încălzire cu radiatoare din oţel ce primesc agent termic de la o centrală termică echipată cu un cazan ce funcţionează cu combustibil solid (peleţi), loc de joacă exterior pentru copii, acoperiş de tip terasă necirculabilă, finisaje gresie, faianţă, parchet, mobilier, instalaţie detecţie incendii.

Valoarea totală a lucrărilor, demarate în urmă cu 2 ani şi jumătate, este 1.009.640,34 lei, fără TVA. Perioada de garanţie este de 36 luni.

gradinita1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.