N. Cionoiu: Suntem alături de Ucraina în aceste momente de maximă teroare!

N. Cionoiu: Suntem alături de Ucraina în aceste momente de maximă teroare!

Printr-un mesaj postat astăzi pe o reţea de socializare, senatorul PSD Călăraşi, Nicuşor Cionoiu condamnă cu fermitate atacul Rusiei asupra Ucrainei, susţinând că războiul declanşat reprezintă o încălcare a dreptului internaţional.

„Suntem alături de Ucraina în aceste momente de maximă teroare!

Condamn cu fermitate atacul Federației Ruse împotriva Ucrainei și îmi exprim solidaritatea față de poporul ucrainian. Războiul declanșat în Ucraina de către Federația Rusă este o încălcare a dreptului internațional și afectează pacea din lumea întreagă.

Încalcă inclusiv angajamentul față de independenţa şi integritatea teritorială a Ucrainei în graniţele recunoscute la nivel internaţional

România este pregătită să ofere asistență umanitară și să gestioneze această criză împreună cu aliații săi din NATO și Uniunea Europeană. Calitatea de membru cu drepturi depline ai celei mai puternice alianțe militare - NATO, calitatea de membru al UE, creează României o garanție de securitate!”, a precizat senatorul PSD într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.